930 x122 grota rece

curtea de arges

UPDATE: BĂTRÂN BĂTUT ȘI JEFUIT. TINERI ARESTAȚI

UPDATE: Bătrân bătut și jefuit. Tineri arestați. Instanța a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile în cazul celor 3 tineri.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Trei tineri din municipiul Curtea de Argeș (în vârstă de 17, 20 și 23 de ani) au fost reținuți ieri de polițiști pentru tâlhărie calificată.

Cei trei sunt bănuiți că pe 21 ianuarie 2019 i-ar fi furat prin violență unui bărbat de 67 de ani, tot din Curtea de Argeș, 2.600 de lei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Păgubitul lucrează în construcții, iar tinerii știau că obișnuiește să aibă asupra lui sume mai importante de bani. Indivizii l-ar fi chemat pe bătrân în comuna Domnești, sub pretextul că vor să îi ofere o lucrare.

L-au imobilizat și l-au bătut, după care i-au luat cheia de la autoturismul personal, autoturism în care bătrânul ținea cei 2.600 de lei. Indivizii au luat banii și ulterior i-ar fi înapoiat bătrânului cheia mașinii și l-ar fi lăsat să plece. Totul s-a petrecut ziua în amiaza mare.

”Pentru probarea activității infracționale, cu suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale și Unității Centrale de Analiza Informațiilor din Inspectoratul General al Poliției Române, polițiștii au făcut ieri 3 percheziții domiciliare în Curtea de Argeș, la locuințele celor în cauză”, ne informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Cei trei au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeș cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale, mai precizează sursa citată. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90