Donaris 930 x 122

braconier

UPDATE: BRACONIERUL CĂUTAT DE POLIȚIE, REȚINUT

UPDATE (11 MAI): Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești a decis ca individul să fie pus sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

UPDATE (9 MAI): Braconierul căutat de Poliție, reținut. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, transmite Biroul de Presă al Poliției Argeș.

”Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș au continuat cercetările în cauză sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Azi dimineață, în vederea identificării persoanei implicate și a acumulării probatoriului, polițiștii au făcut două percheziții domiciliare pe raza comunei Bârla.

În urma perchezițiilor, a fost identificat și depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Bârla, bănuit de săvârșirea infracțiunii de braconaj.

Bărbatul va fi condus la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș pentru audieri.”, ne-a transmis în urmă cu puțin timp Poliția argeșeană.

Amănunte despre infracțiunea de care este acuzat individul, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3