New Profesional Consult 930 x 122

bcco

UPDATE – CAZ ŞOCANT ÎN EREMIA: UN POLIŢIST ŞI-A OMORÂT COPILUL, DUPĂ CARE S-A SINUCIS

UPDATE 2: Caz șocant în Eremia: Un polițist și-a omorât copilul, după care s-a sinucis.

Citiți și: ISU Argeș angajează! Ce posturi sunt disponibile

Biroul de Presă al Inspectoratului Județean de Poliţie Argeş ne precizează: ,,Este vorba de un polițist de la BCCO (n.r. – Brigada de Combatere a Criminalității Organizate) Pitești, divorțat de soția lui, de asemenea polițistă – la Serviciul Economic al Poliţiei Argeş. Cei doi aveau împreună un copil, de trei ani, în custodie comună.

Azi dimineaţă, copilul a rămas în grija tatălui. Când femeia a venit să-l ia, nimeni nu a mai răspuns la telefon sau la ușă. Femeia a apelat la ajutorul pompierilor, bărbatul și copilul fiind găsiți împușcați în casă.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

Conform unei prime ipoteze, polițistul și-ar fi împușcat copilul, după care s-ar fi împușcat și el”.

Procurorii vor ancheta circumstanțele în care polițistul (Marius Franțescu, în vârstă de 29 de ani – foto) și-a omorât copilul cu pistolul de serviciu, după care s-a sinucis. 

UPDATE 1: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, atât în cazul copilului, cât şi al tatăl său a fost declarat decesul. Cauza morții urmează să fie stabilită. Cazul va fi preluat de Parchet. 

În urmă cu puţin timp, pompierii au intervenit la un apartament din blocul P 1 de pe strada Trandafirilor din cartierul piteștean Eremia Grigorescu, la solicitarea unei femei (în vârstă de 29 de ani). Pompierii au intrat în locuință pe geamul de la balcon, folosind o scară culisabilă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș ne informează că în apartament au fost găsiți inconștienți fostul soț al femeii (de care aceasta divorțase) și copilul lor, un băiețel în vârstă de 3 ani, pentru care cei doi aveau custodie comună.

La faţa locului intervin un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș. Mamei și bunicii băiețelului li s-a făcut rău, fiind transportate la spital. Vom reveni cu amănunte. (Foto 1: descriptiv, cartierul Eremia Grigorescu)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90