930X122 MAIA

ape

UPDATE: COPIL UCIS DE APE ÎN ARGEȘ

UPDATE: Copil ucis de ape în Argeș. Copilul a fost găsit și a fost scos din apă. I s-au făcut manevre de resuscitare. Din păcate, nu au dat rezultat, fiind declarat decesul, informează ISU Argeș. Poliția urmează să stabilească în ce condiții s-a produs tragicul incident.

Citiți și: Tragedie: Incendiu cu victimă! Grajd cu animale, mistuit de flăcări

Amintim că ieri un alt copil a murit la Spitalul de Pediatrie din Pitești după ce s-a înecat într-un lac din comuna Căteasca. Detalii, AICI.

Un băiețel de 11 ani care se afla la scăldat a fost luat de apele pârâului Dâmbovnic, pe raza comunei argeșene Slobozia, transmite Poliția Județeană.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

La fața locului intervin un echipaj de pompieri cu o autospecială cu barcă și un echipaj cu ambulanță, ne informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

De asemenea, și polițiștii din Rociu sunt la locul incidentului. ”Facem căutări pentru găsirea minorului și verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care acesta a dispărut”, precizează Poliția Argeș. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3