New Profesional Consult 930 x 122

depozitelor

UPDATE: FEMEIE ELECTROCUTATĂ PE DEPOZITELOR

(UPDATE ORA 14:35): Victima a fost preluată de echipajul SMURD și transportată la Spitalul Județean de Urgență. Între timp, femeia și-a recăpătat cunoștința. 

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

UPDATE (ORA 14:25): Femeie electrocutată pe Depozitelor. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, victima este o femeie în vârstă de 50 de ani, care s-ar fi electrocutat în timp ce folosea un aparat electrocasnic (un cuptor).

Femeia ar fi fost găsită în stare de semiconștiență pe holul blocului în care locuiește. Este vorba de blocul cu patru etaje din vecinătatea pieței de en-gros din zona sediului Publitrans (foto). 

Citiți și: Incendiu puternic, acum, în Argeș! Arde un acoperiș imens!

O femeie s-a electrocutat cu puțin timp în urmă într-o locuință de pe strada Depozitelor din municipiul Pitești.

La fața locului se deplasează un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90