EcoMoto 930×122

mascati

UPDATE: HOȚI DIN ARGEȘ, LUAȚI PE SUS DE „MASCAȚI”

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov și specialiști criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, efectuează 5 percheziții domiciliare în Merișani, la locuinţele a cinci persoane bănuite de săvârşirea de infracţiuni de furt calificat.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Din cercetări, polițiștii au stabilit că, începând cu luna martie 2019 și până în prezent, patru bărbaţi ar fi sustras bunuri din incinta unei societăţi comerciale, de pe raza aceleiaşi localităţi.

Ulterior, o parte din bunuri ar fi fost vândute celei de-a cincea persoană vizată. Prejudiciul stabilit până în prezent este de aproximativ 200.000 de lei. Aproximativ 40% din prejuduciu a fost recuperat.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Patru persoane vor fi conduse la sediul poliţiei pentru cercetări”, transmite Poliția Argeș.

La această oră, în comuna Merișani au loc mai multe percheziții într-un dosar deschis pentru infracțiunea de furt calificat.

Aunt vizați mai mulți cetățeni de etnie romîla cetățeni de etnie romă, care ar fi furat mobilă, în mod repetat, dintr-o societate comercială din aceeași localitate.

Descinderile sunt efectuate de polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, Secția Bascov și Serviciul Acțiuni Speciale („mascați”) Argeș. Vom reveni cu amănunte.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3