930×122 CAPRA 5

accident

UPDATE: IMPACT MORTAL. FEMEIE DECEDATĂ, BĂRBAT GRAV RĂNIT

UPDATE (ORA 13:25): Circulația rutieră a fost reluată în condiții normale, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

UPDATE (ORA 11:45): Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că circulaţia este oprită în zonă, pe sensul de mers Curtea de Argeş către Piteşti. Circulația se desfăşoară pe un fir alternativ, pe celălalt sens, la această oră fiind înregistrate valori normale de trafic. 

Accidentul s-ar fi produs pe fondul unei depăşiri neregulamentare făcută de șoferul autoturismului, autoturismul intrând în impact frontal pe contrasens cu autotrenul. 

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

UPDATE (ORA 11:40): Impact mortal. Femeie decedată, bărbat grav rănit. ISU Argeș ne transmite că, în urma accidentului, o femeie în vârstă de 88 de ani (pasager în autoturism pe scaunul din dreapta față) a murit, iar un bărbat (șoferul autoturismului, în vârstă de 68 de ani) a suferit răni grave. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Un accident de circulație în care au fost implicate un autoturism și un autotren s-a produs în urmă cu doar câteva minute pe DN 7C, pe drumul care face legătura între municipiile Pitești și Curtea de Argeș, pe raza comunei argeșene Băiculești.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, în urma accidentului o persoană s-ar afla în stop cardio-respirator.

La fața locului intervin un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și un altul cu ambulanță de la Serviciul Județean de specialitate. Vom reveni cu amănunte.

Amintim că în urmă cu doar câteva zile (vineri, 24 august 2018) alte două accidente mortale s-au produs în Argeș (amănunte AICI și AICI). (Sursă foto: Facebook Info Trafic Pitești)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90