930 x122 grota rece

accident

UPDATE: INFRACȚIUNI MULTIPLE. PITEȘTENI LĂSAȚI ÎN LIBERTATE

UPDATE: Infracțiuni multiple. Piteșteni lăsați în libertate. A fost decisă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au reţinut doi piteșteni bănuiți că în luna noiembrie a anului trecut ar fi săvârșit mai multe infracțiuni.

Astfel, un bărbat 62 de ani este ”bănuit de săvârşirea infracţiunilor de conducere fără drept, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului”, iar al doilea, de 42 de ani, este ”bănuit de săvârşirea infracţiunilor de mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului”, precizează Poliția Argeș.

Citiți și: Argeș. Accident grav, om lovit de un bolid Mercedes!

Este vorba de un accident rutier care s-a produs în seara zilei de 26 noiembrie 2018 pe DN 73 Pitești – Câmpulung Muscel, pe raza comunei argeșene Mărăcineni. Cei doi se aflau în autoturismul care a lovit o persoană. În  seara respectivă, un biciclist a fost rănit. Ambii bărbați, care erau sub influența băuturilor alcoolice, au părăsit atunci locul producerii accidentului.

La momentul respectiv, bărbatul de 42 de ani a susținut că el ar fi condus autoturismul.

Cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA