NOR CURIER 930X122

dumitru tudosoiu

UPDATE: INSPECTORATUL ȘCOLAR ARGEȘ, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ

UPDATE: Inspectoratul Școlar Argeș, decizie de ultimă oră. ”În urma analizei făcute astăzi, 30 ianuarie 2019, în ședința Comitetului pentru Situații de Urgență Argeș, în contextul manifestării cazurilor de gripă, vă comunicăm că s-a stabilit că la nivelul județului nostru nu se impune suspendarea cursurilor în nicio unitate de învățământ”, transmite Inspectoratul Școlar Argeș, sub semnătura lui Dumitru Tudosoiu.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

După cum v-am informat, în România a fost declarată oficial epidemie de gripă. În Argeș au fost confirmate în acest sezon rece, până astăzi, 66 de cazuri, iar doi bărbați cu gripă au murit.

Unitățile din învățământul preuniversitar din județul Argeș vor rămâne deschise.

Citiți și: Alertă! La un pas de epidemie de gripă, în România

”Nu este nicio școală închisă în Argeș din cauza gripei și nici nu cred că vor fi școli închise”, precizează inspectorul școlar general al județului, Dumitru Tudosoiu (foto), chestionat pe această temă de ePitești.

Este o informație confirmată și de Instituția Prefectului – Județul Argeș. ”Nu se vor suspenda cursurile în școli”, transmite purtătorul de cuvânt al instituției, Elena Diaconescu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90