NOR CURIER 930X122

apa canal

UPDATE: MĂSURĂ EXTREMĂ LA COMPLEXUL JOHN

UPDATE (ORA 12:15): Măsură extremă la complexul John. Complexul a fost rebranșat la sistemul de furnizare a apei de către o echipă de la Apă Canal.

Citiți și: Apă Canal, anunț deosebit de important pentru utilizatori!

Johny Brănescu, fiul patronului complexului comercial, Ion Brănescu, precizează pentru ePitești: ”A fost o neînțelegere, a fost oprită apa, însă acum nu mai este nicio problemă. Alte comentarii nu fac.”

Societatea Apă Canal a sistat ieri, 2 iulie 2018, furnizarea apei la complexul comercial John, situat pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în zona de nord a municipiului Pitești.

Citiți și: Apă Canal a făcut anunțul: cetățenii din această localitate sunt afectați!

Potrivit informațiilor noastre, apa a fost oprită din cauza datoriei (în valoare totală de 11.000 de lei) pe care complexul ar avea-o la Apă Canal.

Între timp, o parte din datorie ar fi fost plătită, mai precis 5.000 de lei, astfel încât furnizarea apei ar urma să fie reluată astăzi. În plus, s-ar fi încheiat un angajament de plată prin care complexul comercial și-ar asuma achitarea în termen de o lună și a restului din datorie. Vom reveni cu amănunte.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90