930 x122 grota rece

ambulanta

UPDATE: MOARTE SUSPECTĂ ÎN PITEŞTI

UPDATE: Biroul de presă al Poliției Argeş ne informează că femeia a fost găsită fără suflare de către fiica ei, care a alertat autorităţile.

Citiți și: Argeș. Pădurari prinși în flagrant în timp ce tăiau și furau arbori

Sursa citată precizează că poliţiştii de la Investigaţii Criminale, care anchetează cazul, iau în calcul toate ipotezele de lucru în astfel de situații. Cauza decesului va fi stabilită de anchetatori după aflarea rezultatelor necropsiei. 

Acum: Moarte suspectă în Piteşti. În urmă cu puţin timp, o femeie în vârstă de 72 de ani a fost găsită decedată într-o locuință din blocul U6 de pe strada Viilor din Piteşti.

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Potrivit datelor preliminare furnizate de Serviciul de Ambulanță Județean Argeș, suspect este faptul că femeia a fost găsită având lipită pe faţă bandă adezivă. Decesul ar fi survenit în urmă cu câteva ore. Vom reveni cu amănunte. (Foto: descriptiv)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90