930 x122 grota rece

accident de muncă

UPDATE: MUNCITOR RĂNIT ÎN PĂDURE. A SUFERIT UN TRAUMATISM CRANIAN

UPDATE (ORA 15:15): ”Pacientul este conștient, cooperant, prezintă traumatism cranio-facial mediu, fractură de mandibulă și plăgi frontale. Va fi preluat de echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă și transportat la spital”, precizează ISU Argeș.

Citiți și: Eveniment grav la Argeș Mall! Declarații EXCLUSIVE: „Are fractură deschisă!”

UPDATE (ORA 14:15): „Acțiune în derulare în zona Nucșoara-Mioraru, pentru evacuarea de pe un pârâu cu acces foarte dificil a unui muncitor forestier care a suferit un traumatism cranian sever, inițial cu pierderea conștienței. Colegii noștri au ajuns la el și urmează evacuarea (care va dura ceva timp din cauza terenului) și predarea către ambulanța ATI care a ajuns deja în zonă”, transmite Salvamont Argeș. 

UPDATE (ORA 14:10): Din primele verificări, autoritățile au stabilit că muncitorul a fost lovit în cap de un cablu metalic, cablu care s-a rupt. 

Citiți și: Pitești. Angajatul unei firme, lovit de motostivuitor

Bărbatul este acum semiconștient. I se acordă îngrijiri medicale şi va fi coborât de salvamontiști.

Polițiștii vor face dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru neluarea și nerespectarea măsurilor de sănătate și securitate în muncă, ne informează Poliția Argeș.

UPDATE (ORA 13:25): În sprijinul echipajului de la Serviciul Județean de Ambulanță intervine și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. 

Un accident de muncă s-a produs în urmă cu puține minute în comuna argeșeană Nucșoara.

Potrivit primelor informații, un muncitor în vârstă de aproximativ 45 de ani ar fi în stare de inconștiență după ce s-ar fi accidentat în timp ce lucra într-o exploatare forestieră de pe raza comunei.

Către locul accidentului se deplasează un echipaj de ambulanță și echipaje de poliție. Vom reveni cu amănunte.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90