930×122 CUMPANA 5

dosar penal

UPDATE: PERCHEZIȚIE ÎN PITEȘTI. BĂRBAT ARESTAT

UPDATE (20 MARTIE): Percheziție în Pitești. Bărbat arestat. Împotriva bărbatului a fost impusă măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Citiți și: Pitești. Descinderi în forță ale mascaților! Sunt vizați mari oameni de afaceri!

Decizia a fost luată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

La această oră, polițiștii orașului Ștefănești, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, desfășoară o percheziție în cartierul piteștean Nord, pentru documentarea activității infracționale într-un dosar penal cu un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei. Un bărbat a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

Citiți și: Argeș. Atenție, Poliția a împânzit străzile!

Polițiștii din Ștefănești au stabilit că în perioada aprilie – mai 2017 un bărbat de 35 de ani din Râmnicu Vâlcea ar fi intrat în posesia unui document de identitate pierdut, care i-ar fi aparținut unui locuitor al orașului argeșean Ştefăneşti.

„Din cercetări, polițiștii orașului Ștefănești au stabilit că în perioada aprilie – mai 2017 un bărbat de 35 de ani din Râmnicu Vâlcea ar fi intrat în posesia unui document de identitate pierdut, aparţinând unei persoane cu domiciliul în Ştefăneşti.

În cauză se desfăşoară cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de însușirea bunului găsit, înșelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată, fals informatic, fraudă informatică și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Bărbatul ar fi contractat mai multe credite de nevoi personale de la diferite instituții financiare nebancare, de tip IFN. Acesta ar fi falsificat mai multe documente și ar fi accesat mai multe bancomate, obținând în acest fel, în mod fraudulos, diverse sume de bani, cauzând un prejudiciu de aproximativ 60.000 de lei.

Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au mai efectuat azi dimineață două percheziții domiciliare, la două locuințe de pe raza județelor Dâmbovița și Vâlcea. Cu această ocazie, au fost descoperite două laptopuri, două routere, două unităţi de memorie, trei telefoane mobile şi documente, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca după efectuarea percheziției să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul Brigăzii de Operațiuni Speciale Pitești, precum și cu luptători din cadrul Serviciilor de Acțiuni Speciale Dâmbovița și Vâlcea”, ne informează Biroul de presă al Poliției Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

570 pe 90 Costache