New Profesional Consult 930 x 122

drăganu

UPDATE: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

UPDATE (ORA 17:25): Poliția Argeș informează că, în urma perchezițiilor, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor documente și înscrisuri.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Totodată, conform sursei citate, au fost sesizate ANSVA (Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor) pentru verificarea condițiilor în care erau crescute animalele și compania de distribuție a energiei electrice, întrucât existau suspiciuni referitoare la branșamentul la rețeaua de curent.

La această oră, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Argeș și ai Direcției Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române fac patru percheziţii în municipiul Pitești și în comunele Bascov și Drăganu, la sediile unor societăți comerciale și la locuințele unor persoane bănuite de evaziune fiscală.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Descinderile au loc în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2007-2018, administratorul unei societăți comerciale din Drăganu având ca profil de activitate creșterea porcinelor ar fi comercializat porci vii fără să înregistreze în evidențele contabile operațiunile comerciale efectuate și veniturile realizate. Patronul vizat de percheziții ar fi Constantin Spătaru.

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale („mascații”) din Inspectoratul de Poliție Județean Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3