SMART KIDS 930X122

dancila

UPDATE: PERCHEZIŢII LA BIROUL DIN ARGEȘ AL SOŢULUI VIORICĂI DĂNCILĂ. MAI MULTE DOCUMENTE, RIDICATE

UPDATE: „În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind o activitate de percheziție domiciliară realizată de polițiștii argeșeni la ,,biroul” unui funcţionar din cadrul unei companii petroliere cu activitate pe raza județului Argeş, vă aducem la cunoştinţă următoarele:

Citiți și: Percheziții în Argeș. Angajatul unei primării a fost arestat

În cursul zilei de 14 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Argeş, au desfăşurat o activitate de percheziţie la sediul regional al unei societăţi comerciale, situat în municipiul Piteşti.
Activitatea s-a desfăşurat în scopul administrării de probatoriu, într-un dosar penal în care se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, iar în urma activității de percheziție, au fost ridicate mai multe documente.
La acest moment, cercetările vizează modul în care o persoană fizică ar fi dobândit o suprafață de teren, pentru care ulterior a avut o relație contractuală cu societatea comercială în cauză, ce activează în domeniul petrolier”, precizează IPJ Argeș.

 

Citiți și: Percheziții în Argeș! Polițiștii au găsit droguri ascunse în toaletă

Știrea inițială:

Surse judiciare  au confirmat pentru STIRIPESURSE.RO că la biroul soţului fostului premier Viorica Dăncilă au loc percheziții.

Este vorba de un dosar în care, potrivit sursei citate, fi fost deja puşi sub acuzare funcţionari ai Primăriei Topoloveni, cu privire la tranzacţii imobiliare în care beneficiar este OMV-Petrom.

Întreaga știre, AICI!

Foto descriptiv: Playtech.ro

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3