EcoMoto 930×122

ambulanta

UPDATE – PRUNDU: FEMEIE INTOXICATĂ CU FUM

UPDATE – Prundu: Femeie intoxicată cu fum. Incendiul a izbucnit din cauza unei țigări lăsată aprinsă în dormitor, precizează ISU Argeș. De altfel, pompierii, care au intrat în locuință pe geamul de la bucătărie, au găsit în cameră mai multe mucuri de țigară. Au ars mai multe materiale textile: lenjeria de pe pat și câteva haine. Proprietara, femeia de 61 de ani, a fost găsită în baie, căzută, însă conștientă.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Pompierii de la Detașamentele Pitești și Bradu acționează la această oră în cartierul piteștean Prundu.

Un incendiu a izbucnit într-un apartament de la parterul blocului B4 de pe bulevardul Petrochimiștilor. Locuința este plină cu fum.

Citiți și: Argeș: Incendiu în gospodărie: Două autoturisme și o anexă – în flăcări

La fața locului a fost trimis și un echipaj cu o ambulanță SMURD.

O femeie de 61 de ani a fost evacuată din garsonieră și predată echipajului de pe ambulanță. ”Prezintă o ușoară intoxicație cu fum și va fi transportată la spital (n.r. – Spitalul Județean”, ne precizează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

După stingerea incendiului, pompierii vor stabili cauza. (Foto: descriptiv – cartierul Prundu) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90