New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

MERCEDES VREA SĂ ADUCĂ AUTOBUZE ÎN PITEȘTI

Numărul firmelor care au cumpărat caiete de sarcini pentru livrarea de autobuze noi către firma de transport local Publitrans a ajuns la 10, a anunţat astăzi Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului.

Citiți și: Scene teribile într-un autobuz Publitrans. Ce transmite acum Poliția

Printre firmele care sunt interesate să furnizeze cele 70 de autobuze necesare pentru un transport public de călători civilizat în municipiu se numără şi nume mari de pe piaţa producătorilor de maşini, respectiv Mercedes Benz, Scania și Isuzu. Mai sunt interesate şi firme care comercializează maşini de tip BMC (care sunt acum în dotarea asociaţiei Publitrans-CNCD-Girexim) şi Solaris (printre cele mai bune autobuze de pe piaţă). Există şi firme din Turcia care vor să intre în competiţia pentru cei 16 milioane de euro, la cât se ridică tranzacţia.

Cornel Ionică a precizat că procesul de evaluare a ofertelor va dura până pe 1 ianuarie 2015, iar firma câştigătoare va trebui să livreze municipalităţii autobuzele în termen de 22 de săptămâni. Noile maşini vor fi de tip Euro 6.

Citiți și: Pitești: Publitrans angajează! Toate detaliile, AICI

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3