SMART KIDS 930X122

ursi

Urşii au pus stăpânire pe judeţ. Autorităţile din Argeş, paralizate

Ursul a atacat din nou. Autorităţile din Argeş, paralizate.

Citiți și: Jandarmeria Argeş: Au ieşit urşii din hibernare

Este incredibil ce se întâmplă în judeţ. Urşii au pus stăpânire pe tot, iar autorităţile par a fi depăşite complet de situaţie. Deşi a fost dată o nouă lege care permite o intervenţie rapidă pentru combaterea acestor sălbăticiuni, deocamdată contorizăm noi pagube în gospodăriile oamenilor.

Ultimul atac a fost la Bughea de Jos, unde oamenii sunt disperaţi că le sunt ucise animalele.

Citiți și: La Rucăr oamenii sunt sfâşiaţi de urşi pe stradă. Localnic: „Cazurile sunt muşamalizate, spun că erau beţi şi au căzut pe drum”

De această dată, victimă a fost un mânz care s-a ales cu răni grave după ce ursul a dat iama în ogradă.

Vă reamintim, în ceea ce priveşte o altă cabalină, s-a decis eutanasierea acesteia în urma rănilor provocate de urs. Per ansamblu, toată zona de nord a judeţului este paralizată de prezenţa şi atacurile acestor animale.

Pe lângă distrugerile provocate localnicilor, practic, nu mai poţi face nici turism în Argeş – exact în zonele care ar fi trebuit să atragă pe acest segment.

Cum ajungi, de exemplu, în zona Arefu – Poenari – Vidraru, încep alertele pe telefon cu privire la urşi. Şi cu asta ne alegem, cu alerte. Fiindcă autorităţile se pare că nu sunt capabile de mai mult!

 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 POSADA 3