930×122 CAPRA 5

ursi

Urşii au pus stăpânire pe judeţ. Autorităţile din Argeş, paralizate

Ursul a atacat din nou. Autorităţile din Argeş, paralizate.

Citiți și: Pericol de moarte! Atacurile urșilor, din ce în ce mai dese!

Este incredibil ce se întâmplă în judeţ. Urşii au pus stăpânire pe tot, iar autorităţile par a fi depăşite complet de situaţie. Deşi a fost dată o nouă lege care permite o intervenţie rapidă pentru combaterea acestor sălbăticiuni, deocamdată contorizăm noi pagube în gospodăriile oamenilor.

Ultimul atac a fost la Bughea de Jos, unde oamenii sunt disperaţi că le sunt ucise animalele.

Citiți și: Ursul a urmărit trei tineri din Argeș! Jandarmii argeșeni, intervenție contra cronometru.

De această dată, victimă a fost un mânz care s-a ales cu răni grave după ce ursul a dat iama în ogradă.

Vă reamintim, în ceea ce priveşte o altă cabalină, s-a decis eutanasierea acesteia în urma rănilor provocate de urs. Per ansamblu, toată zona de nord a judeţului este paralizată de prezenţa şi atacurile acestor animale.

Pe lângă distrugerile provocate localnicilor, practic, nu mai poţi face nici turism în Argeş – exact în zonele care ar fi trebuit să atragă pe acest segment.

Cum ajungi, de exemplu, în zona Arefu – Poenari – Vidraru, încep alertele pe telefon cu privire la urşi. Şi cu asta ne alegem, cu alerte. Fiindcă autorităţile se pare că nu sunt capabile de mai mult!

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90