SMART KIDS 930X122

FasTracKids

VACANȚA VIRTUALĂ ÎNCEPE: FASTRACKIDS SUMMER CAMPS LIVE

Toată lumea să se alăture vacanței FasTracKids Summer Camps LIVE! Vacanța de vară de anul acesta va avea loc online!

Citiți și: Argeș. Când intră elevii din nou în vacanță

„Am pregătit zeci de surprize și activități educative pentru cei mici, o adevărată petrece virtuală în care se vor distra și vor căpăta cunoștințe noi. Summer Camps LIVE este formula adaptată FasTracKids Summer Camps din anii precedenți, care se va desfășura în acest an în mediul online”, spun organizatorii.

La FasTracKids, educația copilului primează, însă el încă are nevoie să se joace, să scrie, să coloreze, să comunice. Astfel, activitățile și temele propuse de FasTracKids sunt menite a-l delecta pe cel mic, dar în același timp să-i antreneze mintea și să dobândească noi abilități.

Citiți și: Incredibil! Ce s-a descoperit în lacul din Ștrand va atrage piteștenii ca un magnet

Summer Camps LIVE va începe pe data de 1 iunie 2020, cel mai bun mod de a sărbători ziua dedicată celor mici. Urmează apoi încă 3 luni de distracție și cunoștințe noi, până pe 28 august 2020 când ne vom lua adio de la vară și ne vom pregăti rechizitele pentru un nou an școlar. Sunt 11 teme online propuse anul acesta, din care 2 se vor desfășura în limba engleză, teme care abordează subiecte fascinante din lumea copiilor. Vor avea loc 2 sesiuni pe zi, a cate 1ora si 30 minute fiecare, în intervalele orare 10.30 – 12.00 și 17.30 – 19.00.

De ce să alegi FasTrack Summer Camp?

Calitate

Programul nostru are la bază peste 15 ani de cercetare și îmbunătățire a programelor educaționale. FasTracKids a fost declarat programul nr. 1 în lume pentru educație complementară.

Consultanță gratuită

Va oferim consultanță gratuită înainte de începerea colaborării cât și după. Vă îndrumăm pentru a face alegerile cele mai potrivite copilului dumneavoastră.

Orientare către copil

Avem expertiza necesară pentru a identifica nevoile și personalitatea fiecărui copil. De aceea abordarea noastră în cadrul grupului va fi personalizată pe fiecare copil în parte.

Transparența

Vă spunem de la început care sunt principiile programului nostru, ce pachete puteți alege și costurile aferente astfel încât să nu apară surprize neplăcute pentru dumneavoastră.

Orar extins

Avem poate cea mai extinsă rețea de traineri profesioniști din România, de aceea va putem oferi mai multe oferte de orar și tematici.

Inedit

Atât cele 12 teme propuse, cât și mediul de lucru și abordarea FasTracKids sunt inedite și vizează dezvoltarea psiho-emoțională precum și cognitivă a micilor studenți.

Experienta

Suntem tineri, dar avem deja o experiență cumulată de 10 ani. Am lucrat cu zeci de mii de copii, cu vârste cuprinse între 6 luni și 10 ani.

Care sunt temele Summer Camps LIVE de anul acesta?

  • Dino și Lumea Dinozaurilor (3-8 ani)

Dr. Dino îl va însoți pe copilul tău într-o călătorie în lumea dinozaurilor. Alături de colegii de grupă va lucra timp de 5 zile, câte 90 de minute pe zi, la amenajarea unui muzeu al paleontologiei. În ultima zi tu vei fi invitat in calitate de vizitator în acest muzeu virtual. Ghid îți va fi chiar copilul tău!

Studioul de Artă (3-8 ani)

Împreună cu Academia de Arte din Denver, FasTracKids a elaborat modulul de arte plastice care-i va purta pe copii timp de 5 zile în lumea culorilor si a formelor. Vor avea prilejul să recunoască, dar și să reproducă lucrările unor pictori celebri. Copiii vor realiza lucrări ce vor fi expuse in ultima zi la Muzeul de Artă FasTracKids.

  • Facem sport cu Spencer  (3-8 ani)

E vară, e vacanță, iar copiii vor să se joace. Dorința lor de a face mișcare va fi folosita de către Spencer în periplul său de 5 zile în lumea sportului. In fiecare zi, alături de Spencer și de instructori, copiii vor afla istoricul, regulile şi vor învăța mişcările de bază din 16 sporturi diferite. La final, ne propunem să înțelegem mai bine dictonul “Minte sănătoasă în corp sănătos”.

  • Corpul uman…un miracol (3-8 ani)

Samantha și Sam îl vor ajuta pe copilul tău sa-si descopere propriul corp. După 5 zile petrecute în compania colegilor, copilul tău va ști mult mai multe despre funcțiile organismului uman și își va însuși deprinderi de viață sănătoasă. Ultima zi o dedicăm în totalitate igienei.

  • Destinația: Constelațiile

(3-8 ani)

Extraterestrul Zork îl invita pe copilul tău să descopere alături de el misterele Spațiului Cosmic. Vor confecționa împreună un costum spațial pe care îl vor purta în această călătorie virtuală în timpul căreia vor afla ce sunt planetele, gravitația, luna si constelațiile. În ultima zi, toți părinții se vor alătura online Stației Spațiale FasTrack pentru a viziona activitățile întregii săptămâni.

  • Gata de călătorie 1

(3-8 ani)

Extraterestrul Zork vrea să afle mai multe despre noi, pământenii. Alături de copii, el va călători timp de 5 zile în jurul lumii pentru a descoperi felul în care arată și se comportă oamenii. Copiii vor descoperi ce ne aseamănă și ce ne diferențiază de alți oameni de pe planeta Pământ.

  • Gata de călătorie 2  (3-8 ani)

Azora, cea mai buna prietenă a năzdravanului Zork, vine și ea printre pământeni pentru a-i cunoaște mai bine. În cele 5 zile petrecute alături de copiii de la FasTracKids, vor călători împreună în alte 4 țări interesante pentru a le descoperi cultura și obiceiurile. Fiți gata de îmbarcare pentru o nouă călătorie în jurul lumii!

  • Tabăra de știință (3-10 ani)

O introducere în lumea fascinantă a oceanelor: Ocean Pacific, Oceanul Atlantic, Groapa Marianelor, aflăm care sunt vietățile marine de dimensiuni mici, medii și mari din adâncuri. Descoperiți animale marine precum cașalotul, rechinul, pisica de mare și multe surprize inedite oferite de natura și știință.

  • Fairy Tale Camp ( RO 2-4 ani + ENG 3-8 ani)

Prima dintre temele care se vor desfășura și în limba engleză: Fairy Tale Camp! Bucle aurii, omul din turtă dulce și multe alte personaje din povești vor ajunge în casa voastră și îi vor duce pe copii într-o aventură de neuitat. Pe parcursul celor 5 zile se vor distra alături de personajele lor de poveste preferate.

  • Enchanted Kingdom Camp ( RO 2-4 ani + ENG 3-8 ani)

O altă temă distractivă, cu activități în limba engleză! Tărâmul fermecat iți va transforma casa într-o pădure fermecata în care vei întâlni cavaleri, prințese și chiar unicorni. Vom porni împreună într-o călătorie magică, plină de aventuri, distracție și amuzament.

  • Creativitatea (3-10 ani)

Creativitate înseamnă artă, culoare și îndemânare, dar mai înseamnă și experimente, rezolvarea de probleme, imaginație. Timp de o săptămână vor descoperi cum ne putem accesa creativitatea în stilul FasTracKids.

De ce Summer Camps LIVE este cea mai bună activitate din această vară?

  1. Orientarea către copil

Prin mediu online, reușim să ne orientăm atenția deplină doar către un anumit copil și ne putem adapta ritmului, nevoilor și felului său unic de a învăța.

  1. Pachete de servicii

Pachete de servicii pot fi adaptate nevoilor și resurselor dumneavoastră, reușind să obținem un preț convenabil pentru ambele părți.

  1. Transparența

Încă de la început, vă vom oferi toate informațiile disponibile în legătură cu Summer Camps LIVE. Vă vom prezența pachetele și costurile aferente, vom fi deschiși și transparenți în legătură cu evoluția copilului dumneavoastră!

  1. Orar extins

Nu avem concediu de vară, concediul nostru este timpul petrecut cu cei mici! Suntem mereu pregătiți să vă oferim cele mai bune servicii și să ne preocupăm de educația copiilor.

  1. Plată în avans

Avansul, de doar 50 de lei, poate fi achitat când rezervați locul copilului, iar diferența va fi achitată în săptămâna de curs.

  1. Consultanța gratuită

Înainte de începerea cursurilor, dar și după, vă oferim consultanță gratuită în legătură cu cele mai bune alegeri de învățare pentru copilul dumneavoastră. Echipa noastră este formată din îndrumători calificați, profesioniști și cu experiență. Scopul nostru este de a oferi copiilor cea mai bună educație și de a-i pregăti în formarea adultului ce urmează să devină.

  1. Calitate

Cu peste 15 ani de cercetare și îmbunătățire a programelor educaționale și 10 ani de activitate în România, FasTracKids a fost desemnat programul nr. 1 în lume pentru educație complementară.

  1. Inedit

Temele propuse, mediul de lucru și abordarea sunt toate o provocare pentru FasTracKids. Dar sunt de asemenea și un mod inedit de dezvoltare emoțională și inteligentă pentru cei mici.

  1. Experiența

Cum am menționat și mai sus, în România avem o experiență cumulată de 10 ani. Suntem tineri…dar maturi! Am avut zeci de generații care întotdeauna ne-au surprins, niciodată nu ne-au dezamăgit, iar acum privim cu mândrie tinerii adulți ce au devenit.

  1. Garanție și siguranță

Garantăm siguranța online a copiilor pe tot parcursul cursurilor. Lucrăm cu cei mai buni tehnicieni și cu cele mai bune programe de siguranță cibernetică, pentru a ne asigura că cei mici sunt în siguranță și în mediul virtual.

  1. Distracție!

Și nu în ultimul rând, distracția! Chiar dacă contextul în care ne aflăm nu este cel mai fericit, cei mici în continuare au dreptul să se distreze și în același timp, să-și dezvolte cunoștințele! Vara este sinonim cu distracția, este momentul în care cei mici pot face o pauză de la învățatul cu care s-au obișnuit și să se alăture unor activități noi și interactive.

Vara aceasta va fi unică! Lasă-l pe copilul tău să facă parte din ea și nu lăsa vacanța de vară să se irosească! Pentru mai multe informații despre programul Summer Camps LIVE, ne puteți contacta pe pagina de Facebook (https://www.facebook.com/fastrackidsromania/) sau puteți suna la numărul de telefon aferent centrului FasTracKids din orașul dumneavoastră.

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA