EcoMoto 930×122

amenzi

VAL DE AMENZI! POLIȚIA ARGEȘ TAIE ÎN CARNE VIE

Val de amenzi! Poliția Argeș taie în carne vie. Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor municipale şi orăşeneşti de poliţie rutieră au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

În ultimele 48 de ore, potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, au fost aplicate sute de amenzi, au fost reținute permise de conducere și au fost retrase certificate de înmatriculare.

Iată bilanțul polițiștilor rutieri din Argeș: au fost aplicate 410 sancțiuni contravenționale în valoare totală de aproape 120.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 34 de permise de conducere și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare. (Foto: descriptiv)

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3