930×122 CAPRA 5

culturale

Valoarea acestor tichete se va majora!

Valoarea acestor tichete se va majora!

Citiți și: Noi evenimente de interes la Centrul Cultural Pitești

Valoarea biletelor culturale ce pot fi acordate salariaților de către angajatori pentru achitarea contravalorii bunurilor şi serviciilor culturale urmează să se majoreze cu zece lei, în cazul celor acordate lunar, și cu 20 de lei, în cazul celor acordate ocazional, de luna viitoare, potrivit unui proiect de ordin pus în dezbatere publică la Ministerul Finanțelor (MF).

Astfel, valoarea tichetelor culturale va ajunge la 200 lei/lună și la 400 de lei pentru cele acordate ocazional. Actuala valoare a tichetelor culturale este de 190 lei/lună și de 380 lei pentru cele acordate ocazional.

Citiți și: Pitești. Evenimente interesante la Centrul Cultural Pitești

Ținând cont de faptul că actualele valori ale tichetului cultural se aplică până la final de martie, noile valori vor intra în vigoare în luna aprilie 2023.

Biletele culturale se pot acorda angajaților, lunar sau ocazional, pentru achitarea contravalorii bunurilor şi serviciilor culturale.

Acestea pot fi:

-abonamente sau bilete la spectacole, concerte, proiecții cinematografice, muzee, festivaluri, târguri și expoziții, permanente sau itinerante, parcuri tematice, inclusiv cele destinate copiilor;

-cărți, manuale școlare, albume muzicale, filme, în orice format.

Detalii, AICI

Foto: Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3