Donaris 930 x 122

autobuze

Veste bună pentru oameni! Autobuzele vor circula pe noi trasee

Veste bună pentru oameni! Autobuzele vor circula pe noi trasee

Citiți și: E oficial! Autobuze Publitrans la Argeș Mall

Începând cu luna iulie, persoanele care folosesc transportul în comun vor beneficia de noi trasee, în zona metropolitană a Municipiului Pitești.

Astfel, autobuzele Publitrans vor asigura deplasarea cetățenilor și pe raza Orașului Ștefănești.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Prețul unui bilet va fi 2.50 lei, iar abonamentul pe o lună, pe toate traseele, 80 de lei.

În Ștefănești, casa de bilete va fi amplasată în stația Ștefănești-Blocuri.

,,Începând cu 01.07.2023, operatorul regional Publitrans 2000 S.A. şi Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Piteşti  vor asigura  serviciul de transport  local de persoane şi pe raza oraşului Ştefăneşti.

Traseele care vor deservi Orașul Ştefănești și Programul de circulaţie al autobuzelor se găsesc pe site-ul societăţii https://publitrans2000.ro, la secţiunea <Hartă trasee şi orare de circulaţie – Linii Metropolitane>.

Veste bună pentru oameni! Autobuzele vor circula pe noi trasee

 Tarife:

– preţul unei călătorii integrate pe bază de bilet, este 2,50 lei;

– preţul unui abonament nenominal integrat (toate traseele), pentru o zi, este de 10 lei;

– preţul unui abonament integrat (toate traseele), pentru o lună, este de 80 lei;

– preţul unui abonament integrat (toate traseele), pentru 12 luni, este de 800 lei;

– pretul unui abonament integrat (toate traseele), pentru o lună, redus 50% pentru pensionarii cu pensii >1000 lei, vârsta până la 65 ani, este de 40 lei.

– din autobuzele dotate cu POS-urile marcate cu inscripția Mastercard sau Visa, cu carduri tip contactless, Mastercard sau Visa, cu excepția zonelor fără semnal.

Cetățenii sunt rugați ca, în zonele fără semnal, unde plata prin POS în autobuze nu este posibilă, să aibă fizic un bilet de călătorie.

Biletele de călătorie pot fi procurate de la:

– casele de bilete amplasate în staţiile de autobuz de pe raza Municipiului Piteşti şi staţia Ştefăneşti-Blocuri;

– automatele de bilete amplasate în staţiile de autobuz de pe raza Municipiului Piteşti;

– agenţii economici de pe raza oraşului Ştefăneşti, care se gasesc pe site-ul societăţii https://publitrans2000.ro, la secţiunea „Companie – Puncte de vânzare”.

– din autobuzele dotate cu POS-uri, cu carduri tip contactless, tip Mastercard sau Visa.

Abonamentele la preţ integral pot fi procurate de la casele de bilete amplasate în staţiile de  autobuz de pe raza Municipiului Piteşti şi staţia Ştefăneşti-Blocuri.

Anumite categorii de utilizatori ai serviciului de transport public local de persoane de pe raza Oraşului Ştefăneşti, membru al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Piteşti, beneficiează de abonamente lunare reduse şi gratuite, care se eliberează de la punctul de vânzare situat în Staţia de autobuz Ştefăneşti-Blocuri.

Categoriile de utilizatori care beneficiază de acest tipuri de abonamente precum şi documentele necesare  eliberării abonamentelor se găsesc pe site-ul societăţii https://publitrans2000.ro, la secţiunea <Informaţii de interes public – Facilităţi şi documente>”, transmite Publitrans.

Sursă foto: Descriptiv/Arhivă

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Mihaela spune:

    F bine,dar ar trebui sa se extindă și în oras traseele.De exemplu ,cartieru Trivale este demult extins spre smeura și….traseele sunt aceleași de pe vremea răposatului.

  • Elena spune:

    O soluție ar trebui găsită și pentru traseul Prundu, Gară și Cartierul Războieni. Sunt foarte mulți elevi care merg la liceul Odobescu și nu au mijloc de transport. Trebuie sa schimbe 2 autobuze.

  • Calin ion spune:

    in orașul Mioveni ar trebui sa circule

  • Alina spune:

    Tudor Vladimirescu, „cenușăreasa” orașului, este legat de restul orașului doar prin linia 1, care circula f f f rar, nici vb sa îți poți face un program in fct de ea, și pe partea periferică a orașului…nu avem legătură cu Craiovei, Războieni, Exercițiu. Pt toate celelalte (2,19,8) trebuie sa traversăm calea ferată să ieșim la bulevardul principal.
    Dar, hei, municipalitatea se ocupa de extinderea transportului in zona metropolitană!!! Nu zic că nu este bine, dar hai sa rezolvăm întâi traseele din oraș….

  • Mariana Canalas spune:

    Am avea nevoie de transport si pe traseul Pitesti-Ciocanai.
    Ne folosim de taxi de la Bolt care vine f.greu, soferii nu doresc sa vina la Ciocanai.
    Santem uitati de lume iar Ciocanai este f.aproape de Pitesti.
    Va rog luati in considerare.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90