New Profesional Consult 930 x 122

aplicația amiabila

Veste bună pentru toți șoferii!

Aplicaţia „Amiabila” va avea funcții noi începând din această lună, anunță Mădălin Roşu, preşedintele Biroului Asigurătorilor de Autovehicule din România(BAAR), citat de Agerpres.

Citiți și: Veste proastă privind prețurile asigurărilor RCA!

Astfel, de acum, șoferii vor fi notificați de aplicație, printr-o alertă, că urmează să le expire ITP-ul, poliţa RCA sau rovinieta.

Alertele pot fi primite direct în aplicaţie sau pe e-mail, în funcție de opțiunea selectată de utilizator.

Citiți și: Mare atenție, șoferi! Riscați să rămâneți fără permis șase luni!

O altă îmbunătăţire vizează posibilitatea selectării locului în care a avut loc evenimentul rutier, pentru cazurile în care, din anumite motive, nu se foloseşte localizarea prin GPS, conform Agerpres.

Din octombrie 2022, adică de la momentul lansării, peste 70.000 de conturi au fost create în aplicaţia „Amiabila”.

Despre aplicația ”Amiabila” 

Reamintim că, această aplicație elimină formularul printat de constatare amiabilă a unui accident, a cărui completare era un coșmar pentru șoferi

„Amiabila” nu înlocuiește actualul formular de constatare amiabilă pe suport de hârtie, acesta fiind în continuare distribuit de asigurători și intermediari, ci reprezintă o alternativă de protocolare a accidentelor, simplă și eficientă, în acord cu transformarea digitală a societății.

Formularul de «Constatare amiabilă de accident» în format electronic reproduce același model grafic, cu aceleași informații și are aceeași valoare juridică cu acela pe suport de hârtie, conform prevederilor legale.

Aplicația este gratuită și poate fi descărcată din magazinele Google Play și App Store direct pe telefonul mobil de tip smartphone. Subiectul pe larg, AICI – Schimbare importantă pentru toți șoferii!

Foto principal: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

3 comentarii

SMART KIDS 570×90