930×122 CAPRA 5

contracte individuale de muncă

Vești bune pentru angajații Uzinei Dacia!

De la 1 februarie 2023, 120 de angajați ai Uzinei Dacia vor avea contracte Individuale de Muncă pe perioadă nedeterminată.

Citiți și: Doliu la Uzina Dacia Mioveni!

Uzina Dacia transmite într-o notă informativă:

„Criteriile definite pentru transformarea unor Contracte Individuale de Muncă pe perioadă determinată în contracte pe perioadă nedeterminată sunt:

Citiți și: Video. Marcel Ciolacu, declarații de ultim moment la Uzina Dacia Mioveni

– Contractul Individual de Muncă pe perioadă determinată să fie activ la data de 22 decembrie 2022.

– Se acceptă maximum 8 ore de absențe nemotivate pe toată perioada derulării Contractelor de Muncă pe perioadă determinată.

– Vechimea în derularea Contractelor Individuale de Muncă pe perioadă determinată cumulată la data de 22 decembrie 2022 să fie mai mare sau egală cu 5 ani și 3 luni.

– Să nu fi avut contract pe perioadă nedeterminată încheiat cu Automobile Dacia sau o societate afiliată și să fi plecat cu plăți compensatorii, la cerere, demisie sau abateri disciplinare.

Numărul de salariați care îndeplinesc cumulativ criteriile enunțate este de 120.

Transformările de contracte se vor realiza la data de 1 februarie.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3