Donaris 930 x 122

profesori

Vești bune pentru profesori! Primesc vouchere de vacanță

Profesorii de la stat și angajații din învățământ vor primi vouchere de vacanță de 1.450 de lei, pentru anul 2022.

Citiți și: Salarii mai mari pentru profesori. Câți bani și când intră în conturi

Ordinul a fost publicat deja în Monitorul Oficial.

Conform acestuia, „voucherele de vacanță aferente anului 2022 se emit doar pe suport electronic și sunt în cuantum de 1.450 de lei pentru un salariat, în limita sumelor prevăzute în bugetul alocat cu această destinație.”

Citiți și: Profesorii vor fi pedepsiți aspru dacă fac aceste lucruri

În cazul salariaților care în cursul anului 2022 au desfășurat activitatea la mai mulți angajatori, se acordă o singură indemnizație de vacanță, sub formă de vouchere, în cuantum de 1.450 de lei pentru un salariat, de către angajatorul unde beneficiarul în cauză își are funcția de bază, potrivit legii.

Voucherul de vacanță are perioadă de valabilitate de un an de la data alimentării suportului electronic, iar banii sunt supuși impozitării în luna în care au fost acordate beneficiarului.

Profesorii care care nu doresc să primească vouchere de vacanță depun o solicitare scrisă în acest sens la unitatea/ instituția angajatoare, în termen de 30 de zile de la data publicării prezentului ordin în Monitorul Oficial al României.

În februarie 2021, aceste vouchere de vacanță au fost tăiate de către Guvern.

Sursă foto principal: bzi.ro

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

2 comentarii

  • Ocolici spune:

    E bine că primesc să nu mai urle în gura mare că mor de foame și nu își mai poate face orele.

  • Florin spune:

    Dar cei din privat de ce nu primesc la privat sânt cei mai mulți salariați care muncesc ,sânt bugetari care nu știu de ce au plecat de acasă și au salarii nesimțite cei din primari …etc

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3