SMART KIDS 930X122

majorare

Vești bune pentru salariați: Este vorba despre tichetele de masă!

Vești bune pentru salariați: Este vorba despre tichetele de masă!

Citiți și: Cresc prețurile! Produsul care se scumpește de la 1 aprilie

O posibilă majorare a valorii tichetului de masă ar urma să fie decisă în al doilea semestru al acestui an, adică în octombrie 2023, transmite avocatnet.ro.

Între timp, potrivit unui ordin al ministrului finanțelor și al ministrului muncii, publicat recent  în Monitorul Oficial, valoarea maximă a tichetului de masă se menține la 30 de lei în perioada aprilie-septembrie.

Citiți și: Pensie mai mare de la 1 ianuarie!

Ultima majorare a valorii maximă a tichetului de masă a fost în luna iulie din anul 2022, moment în care valoarea unui tichet a crescut de la 20,17 de lei la 30 de lei.

Foto: Descriptiv/ RomâniaTV

SMART KIDS 555×222

Comentarii

17 comentarii

  • Cristina spune:

    Bună ziua, degeaba se mărește valoarea tichetelor dacă patronii nu sunt obligați sa le mărească ,dau tichete tot de 20 de lei

  • Elena spune:

    Buna ziua că patronii nu mărească tichete de masa mai sunt 12ron

  • Elena spune:

    Pentru că este al meu nu își face treaba pentru că dacă ai verificat în acte și a vedea că nu sunt în regulă cu toate salariile sunt patron care nu și plătesc tot ce este face penalizări pe salarii pentru că nu și fac norma că nu ai cum să ți faci norma în opt ore

  • Elena spune:

    Și așa mie mi se pare foarte puțin cam plătește prenatalul la un copil pentru la cât am cotizat la stat mi se pare foarte puțin

  • Florentin Teodorescu spune:

    Ce spuneți de10 lei tichetul!?

  • Rbk spune:

    Sunt patroni care nu dau niciun tichet de masa.

  • George spune:

    Buna ziua
    La noi la firmă la uni dau bonuri de 30 lei la alti de 15 lei si la alti de 11 lei si uni nu primesc deloc
    Legea să facă bonurile obligatoriu
    Patronii sau directorii își bate joc de angajați
    Dar Domnul Dumnezeu si Domnul Iisus o sa aiba grija de ei

  • Maricica Grigoraș spune:

    In loc de vaucerele de vacanță,că și are românul bani sa plece in Honolulu,mai bine s-ar da tichete de masă, domnilor parlamentari! Nu toți își permit plecări și vaucerele pe care le-ați promis din 2024 ,mai bine le-ați transforma in tichete de masă. Ganditi-va la această variantă!

  • Andriesei Ioan spune:

    Bună ziua ,am și eu o întrebare, la privat de ce nu se dau bonuri de masa ,eu lucrez de 2 ani la o firma și nu am văzut bonuri de masa zic ei ca nu sunt obligați sa le dea,asa este ? Mulțumesc

  • Oancea spune:

    Patronii sunt privatizați iar muncitorii privați de o viață decentă.

  • Ilia spune:

    La spitale de stat nu se dau bonuri sunt incluse in salariu vaz doamne norma de hrana și nu se cunoaște nimic pt că și aceasta așa zisa norma de hrana este impozitată.

  • Hideg Sanda spune:

    De ce nu sunt obligați patronii sa mărească valoarea bonurilor de masa? Tot 15 lei în timp ce alții au 30 de lei! Ar trebui ca toți muncitorii sa primească aceiași valoare!

  • Elyz spune:

    La spitalele de stat,e indemnizație de hrană, pe fluturaș apare și e și impozitare,dar banii nu sunt,nu i vedem,și la 15 lei…plus salariul din 2018…Unde sunt banii?

  • Dorina spune:

    Asa e cei care lucrează la patroni ar trebui sa aibă aceleași drepturi. Sa facă guvernanții plătiți din banii noștri lege pentru asa ceva

  • Frumusica Dany spune:

    Patronii fac ce vor bani de vacanta i iau doar ei primele la fel al 13 salar la fel toate firmele dau cadouri și prime dar patronul asta nu Rușine

  • Luminița spune:

    Bună ziua.Ar trebui toți patronii de firme să fie obligați să de-a tichete de masă,Nu legea să fie de partea lor și să le spună guvernul că dacă vor să de-a dacă nu să nu de-a.Sunt forte multe societăți care nu dă.Si valoarea tichetelor să fie o sună la toate la fel.Sunt tichete de 15lei vi se pare normal?
    Le-ați dat mînă liberă angajatorilor să facă ce vor cu angajați,de aceea pleacă lumea în alte țării.

  • Sorina spune:

    Da patroni de ce nu sânt obligați să mărească bonurile de masa obligați patroni să și la noi șanț de 25 de lei

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90