EcoMoto 930×122

ROVINIETE

Vești proaste pentru șoferi! Rovinieta mai scumpă!

Vești proaste pentru șoferi! Vor plăti mai mult!

Citiți și: Atenție șoferi! Se dau amenzi și în aceste locuri!

Șoferii ar putea fi obligați să plătească roviniete mai scumpe care includ taxe pentru poluare în funcție de vechimea mașinii, potrivit unui proiect asumat de PNRR prin care Uniunea Europeană finanțează șantierele de autostradă din țară, citat de promotor.ro.

Conform calendarului, sistemul de taxare unic la nivelul întregului bloc comunitar european trebuie introdus până la jumătatea anului viitor.

Citiți și: ”Benzinarii” nu se mai satură! Șoferi revoltați!

Iar asta nu este tot!

Transportatorii de mărfuri ori de persoane care conduc autovehicule cu o masă totală de peste 3,5 tone vor plăti taxa pentru fiecare kilometru de șosea parcurs.

Un asemenea sistem de taxare nu ar fi nou pe plan european, sisteme similare fiind deja implementate în țări precum Bulgaria, Ungaria și Austria. În aceste cazuri, taxele sunt proporționale cu venitul mediu pe cap de locuitor.

Sursa: promotor.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90