New Profesional Consult 930 x 122

ionica

VICEPRIMARUL IONICĂ: „NU AM NICIO LEGĂTURĂ CU DOSARUL DOMNULUI PRIMAR”

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a declarat astăzi că nu are legătură cu dosarul în care primarul Tudor Pendiuc este cercetat pentru fapte de corupţie. Ionică a reiterat că el crede cu tărie în nevinovăţia primarului şi că ceea ce se întâmplă ar fi rodul unor „presiuni”.

Citiți și: Mii de oameni așteaptă vestea de la Publitrans pentru transport ieftin!

„Am o nedumerire: nu comentez dosarul, dar întreb de ce au intervenit procurorii acum, în campania electorală, şi nu acum trei ani, patru ani, acum o lună sau peste două luni? În ultimii şapte ani s-a tot dat cu subsemnatul în acest dosar! Mai mult, fiica primarului nu are legătură cu Primăria, de ce să o reţină? Tudor Pendiuc, de asemenea, nu reprezintă un pericol pentru societate, este chiar un primar iubit şi apreciat de cetăţeni. Totuşi, pot spune că organele de anchetă s-au comportat civilizat şi nu au făcut abuzuri. Mie mi-au luat laptopul de serviciu, la fel şi domnului primar. A mai fost cercetat azi noapte şi directorul tehnic al Primăriei, Emilian Nechita, dar pe la 5 dimineaţa i-au dat drumul.”, a afirmat Ionică.

Pe de altă parte, viceprimarul a precizat că licitaţia pentru asigurarea transportului de călători cu autobuze, făcută în urmă cu mai mulţi ani, s-a desfăşurat corect: „A existat chiar o contestaţie, iar câştigătorii au fost desemnaţi după şase luni, prin decizie a instanţei. Primăria plăteşte anual o subvenţie de circa 7 milioane de lei, dar aşa cere legea. Publitrans, societatea noastră, nu are 50% din asocierea cu CNCD şi Girexim pentru că noi aveam 10 autobuze noi, iar asociaţii, 80 de autobuze.”

Citiți și: Publitrans a făcut anunțul momentului! Mii de oameni trebuie să știe acest lucru

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90