Salubritate

VIDEO: MULŢI NERVI CU NOUA TAXĂ DE „SALUBRIZARE”. NEMULŢUMIRILE CETĂŢENILOR

În urmă cu puţine momente, reporterii epitesti.ro au surprins imagini şi video cu o coadă uriaşă la „Salubritate”, acolo unde lumea s-a adunat să depună declaraţii fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare.

Citiți și: Salubritatea, program normal de lucru de Rusalii

Deşi municipalitatea a promovat în fel şi chip modalitatea online, adică alternativa fără bătăi de cap şi pierdere de timp pentru depunerea declaraţiilor, mulţi cetăţeni sunt vârstnici şi nu mai pot sau nu sunt dispuşi să înveţe utilizarea mijloacelor de comunicare la distanţă.

Prin urmare, au venit la sediul societăţii, unde pe parcursul zilei s-a format o grămadă unde nu se respectă distanţarea socială, anumite persoane nu poartă măşti şi există riscul de transmitere intracomunitară a noului coronavirus.

Citiți și: PITEŞTI | PROGRAMUL COLECTĂRII DEŞEURILOR DE SĂRBĂTORI

Unii cetăţeni sunt nemulţumiţi fiindcă timpul de aşteptare la depunerea declaraţiilor este foarte mare. Spun că există un singur ghişeu şi vor să fie luate măsuri în acest sens.

 

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441