NOR CURIER 930X122

salubrizare

ANUNȚ IMPORTANT PRIVIND NOUA TAXĂ DE SALUBRIZARE

Primăria Municipiului Pitești anunță prelungirea, cu cel puțin două luni, a perioadei de depunere a declarației fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare pentru persoane fizice, măsură ce urmează a fi aprobată în ședința Consiliului Local din luna iunie 2020.

Citiți și: Bani în plus ,,aruncați” la gunoi

IMPORTANT: declarațiile vor putea fi depuse până la data de 10.09.2020, la centrele de încasare, dar se pot depune și prin mijloacele de transmitere la distanță: fax(0248.21.21.66), poștă sau prin intermediul site-ului web al instituției, disponibil la adresa www.primariapitesti.ro, opțiunea Servicii electronice – Depunere ONLINE. Declarație TAXĂ SALUBRIZARE.

Pentru depunerea declarației, se completează datele solicitate, se atașează documentele necesare, după care se apasă butonul „Depunere solicitare”.

Citiți și: UPDATE: „NU VA PLĂTI NIMENI PENTRU 7 PERSOANE”. DEROGĂRILE PRIVIND TAXA DE SALUBRIZARE, ADOPTATE

Primăria Pitești demarează o campanie de sprijin comunitar pentru persoanele care au dificultăți în utilizarea tehnologiei moderne (laptop, smartphone, internet), făcând apel la cetățenii care au în familie sau în cercul de cunoștințe (vecini, colegi etc) posibilitatea de a oferi ajutor celor ce au nevoie: alocă 10 minute din timpul tău, ajută-i să depună documentele online, economisind timp și protejându-le, astfel, sănătatea!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90