Donaris 930 x 122

gunoi

10 MILIOANE DE EURO, MIZA ÎN SCANDALUL GUNOIULUI DIN PITEȘTI

Introducerea noii taxe de salubrizare pe care o vom plăti de la 1 august, detaliată pe site-ul Primăriei Pitești doar până la amănuntul esențial –  tariful propriu-zis – pe care nimeni n-a reușit să-l comunice exact și oficial până la această dată, a adâncit și mai tare prăpastia dintre municipalitate și ADI Servsal, deschisă în instanță.

Citiți și: Primăria Pitești: Locul obiectelor de mobilier vechi nu este la platformele de colectare!

Într-o postare pe grupul de Facebook „Pitești, orașul meu!”, viceprimarul Sorin Apostoliceanu a încercat să explice legătura între neaccesarea fondurilor europene, introducerea noii taxe de salubrizare și războiul în instanță.

” Nu putem accesa fonduri europene pentru că toate drepturile au fost cedate acum mulți ani către ADI Servsal care ar fi trebuit să facă acest lucru, dar nu a făcut. Acesta este unul dintre motivele pentru care încercăm să dăm serviciul de salubritate către operatorul nostru de la 1 august. Numai că cei de la ADI Servsal ne-au dat în judecată și vor să ne ceară 10 milioane de euro pentru că au făcut proiect pe fonduri europene la groapa de gunoi, dar nimic pentru Pitești. Să vedem ce va spune justiția”, a spus viceprimarul.

Citiți și: Budeasa: Bărbat amendat pentru că a aruncat gunoaie din mașină

(Foto: Facebook Pitesti, orasul meu!)

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90