Donaris 930 x 122

gunoi

REVOLTĂTOR! O NOUĂ TAXĂ ÎN PITEȘTI

În şedinţa sa ordinară din această săptămână Consiliul Local va lua pentru prima dată în discuție ideea introducerii în Pitești a unei așa numite taxe de habitat.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Taxa ar urma să fie plătită de toţi locuitorii municipiului şi se va situa sub nivelul taxei de acum pentru gunoi. Potrivit municipalității, măsura este gândită să îi scoată „la lumină” pe cei 30.000 de piteşteni care, conform estimărilor viceprimarului Cornel Ionică, nu achită taxa pentru salubritate.

„Deocamdată lansăm un studiu privind taxa respectivă. Nu am stabilit şi un tarif, dar în mod sigur va fi sub taxa actuală pentru gunoi. Am decis să introducem taxa de habitat pornind de la faptul că societatea Salubritate 2000 SA are de recuperat sume mari de bani de la populaţie şi agenţi economici, care nu plătesc pentru colectarea gunoiului.”, declară pentru ePitești Cornel Ionică.

Citiți și: Pitești. Mizerie cât cuprinde! Au fost prinși în flagrant!

Conducerea Salubrităţii trebuie să indentifice în perioada următoare persoanele care nu plătesc taxă pentru gunoi şi să fundamenteze din punct de vedere economic viitoarea taxă de habitat (denumită şi taxă de salubrizare a localităţii).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90