New Profesional Consult 930 x 122

gunoi

CÂT VA FI NOUA TAXĂ DE SALUBRIZARE PE CARE O VOM PLĂTI DIN AUGUST

Așa cum Primăria Pitești a anunțat deja, la 1 august 2020, municipalitatea  introduce o taxă nouă de salubrizare și o listă lungă de reguli pentru piteșteni, fără a preciza, oficial, sumele de bani pe care va trebui să le scoatem din buzunar ca să ne achităm de obligație.

Citiți și: Nesimțire mare! Filmat când aruncă gunoiul pe marginea drumului, lângă Pitești

Până acum, au fost avansate doar tarife aproximative, neoficiale (ceea ce ne așteaptă de la 1 august e detaliat pe site-ul Primăriei Pitești, mai puțin un lucru: tariful propriu-zis).

Într-un răspuns la o postare pe grupul de Facebook „Pitești, orașul meu”, viceprimarul Sorin Apostoliceanu explică pe unde se va situa noua taxă.

Citiți și: Pitești. Mizerie cât cuprinde! Au fost prinși în flagrant!

„Este o minciună că ar crește costurile. Dacă acum tariful pentru o persoană este de 12, 22 lei (sper să nu greșesc cifrele după virgulă), noua taxă va fi în valoare de 11 lei, deci este o reducere lunară de peste 10%.
Prin contractele făcute cu cei de la ADI Servsal, era obligatoriu să se ducă toate materialele reciclabile către groapa de gunoi și acolo făceau ce voiau ei cu ele, nici nu recunoșteau că sunt reciclabile. Vom avea containere separate pentru reciclabile și o monitorizare mai atentă. Eu aș vrea să înființam zone separate unde se pot duce doar reciclabile”.

Amănunte despre noua taxă, AICI!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90