Donaris 930 x 122

taxa de salubrizare

ANUNŢ PRIVIND TAXA DE SALUBRIZARE LA PITEŞTI

Începând cu data de 10.06.2020, Primăria Municipiului Pitești oferă contribuabililor, persoane fizice, încă o posibilitate de depunere online a declaraţiilor fiscale pentru stabilirea taxei de salubrizare, prin intermediul site-ului web al instituției, disponibil la adresa www.primariapitesti.ro, opțiunea Servicii electronice – Depunere ONLINE. Declarație TAXĂ SALUBRIZARE.

Citiți și: PITEȘTI: AGLOMERAȚIE LA DIRECȚIA IMPOZITE ȘI TAXE LOCALE. CÂND EXPIRĂ TERMENUL PENTRU STABILIREA TAXEI DE SALUBRIZARE

Pentru depunerea declarației se completează datele solicitate, se atașează documentele necesare, după care se apasă butonul Depunere solicitare.

„Taxa de salubrizare va înlocui, începând cu data de 1 august 2020, plata pentru ridicarea gunoiului care se efectua către operatorul SC Salubritate 2000 SA și care se achita, după caz, direct la societate sau prin intermediul asociațiilor de proprietari. De la 1 august, prin aplicarea HCL 147/29.04.2020 se va plăti o singură taxă pentru salubrizare, o dată pe an sau în două tranșe egale, în baza impunerii stabilite în urma depunerii și înregistrării unei declarațiilor fiscale, câte una pentru fiecare proprietate (apartament, garsonieră, casă).”, precizează conducerea societăţii.

Citiți și: UPDATE: „NU VA PLĂTI NIMENI PENTRU 7 PERSOANE”. DEROGĂRILE PRIVIND TAXA DE SALUBRIZARE, ADOPTATE

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90