930×122 CAPRA 5

taxa de salubrizare

NOROCUL ÎNCEPĂTORULUI LA „SALUBRIZARE”

După mai multe amânări din varii motive, astăzi am decis să rezolv problema cu depunerea Taxei de salubrizare la Piteşti. De obicei, prefer modalităţile online pentru transmiterea documentelor, însă astăzi m-am trezit că nu mai merge imprimanta, ba chiar începuse şi calculatorul să dea rateuri.

Citiți și: PITEȘTI: AGLOMERAȚIE LA DIRECȚIA IMPOZITE ȘI TAXE LOCALE. CÂND EXPIRĂ TERMENUL PENTRU STABILIREA TAXEI DE SALUBRIZARE

Din acest motiv, am zis să-mi încerc norocul la centrul special pentru depunerea documentelor, situat în spatele Cinematografului Bucureşti.

Pe la ora 9 dimineaţa, nu era nici ţipenie de om. Aveam doar buletinul la mine, cu alte cuvinte am mers cumva… nepregătit.

Citiți și: UPDATE: „NU VA PLĂTI NIMENI PENTRU 7 PERSOANE”. DEROGĂRILE PRIVIND TAXA DE SALUBRIZARE, ADOPTATE

Ei bine, după cum am aflat stând de vorbă cu un funcţionar, aveam nevoie doar de o copie după cartea de identitate, iar declaraţiile deja tipărite erau pregătite pe masă.

Formularul mi s-a părut foarte clar, nu am avut practic nicio nelămurire cu privire la ce e de menţionat. În cinci minute am rezolvat şi cu taxa de salubrizare.

În timp ce completam foaia, l-am întrebat pe angajat care este termenul limită de depunere a declaraţiei.

Termen limită

Aflaţi că mai sunt doar trei săptămâni pentru depunerea Taxei de salubrizare. După 30 septembrie expiră termenul şi cei care nu se prezintă sau transmit online documentele vor figura la proprietăţile pe care le deţin cu şapte persoane pentru care se va stabili taxa de salubrizare!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3