Donaris 930 x 122

biciclete

Video – Concurs de sărituri cu bicicleta în Piața Milea, lângă Prefectură!

Chiar dacă interzicerea bicicletelor în centrul orașului Pitești este un subiect intens dezbătut în ședințele de Consiliu Local, o gașcă de bicicliști a fost surprinsă seara trecută în timp ce se întrecea în sărituri și scamatorii pe treptele de lângă Prefectură și Consiliul Județean, din Piața Vasile Milea.

Citiți și: Piteşti: Investiţie pentru bolnavii de cancer

 

Așa cum se poate observa și în imagini, grupul de adolescenți pe două roți era unul numeros, fiecare așteptându-și rândul la ”rampă”.

Citiți și: Video: Centrul Piteștiului e FULL. Full de lume și de ași ai automobilismului

Reamintim că, măsura de interzicere a bicicletelor și trotinetelor electrice viza zona centrală pietonală a Municipiului Pitești, respectiv Strada Victoriei, tronsonul cuprins între „Teatrul Alexandru Davila” și Prefectură, inclusiv Piața Primăriei și Piața „Vasile Milea”.

Motivul este legat de siguranța pietonilor din aceste zone. Chiar în ultima ședință de Consiliu Local, primarul Cristian Gentea și-a rugat colegii din Consiliu să vină cu propuneri legate de această situație în următoarea întrunire.

 

 

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

11 comentarii

 • Laur spune:

  Lipsa de educație…

 • Eu spune:

  Faceti piste si sarituri special amenajate

 • Baston Mihai spune:

  Ce copii neastamparati, merita amenda

 • Antonio Gabriel spune:

  Domnule.. Dacă nu exista trasee spacial amenajate prin pădurea Trivale sau chiar prin centru, cum sunt în alte orașe, unde naiba sa ne dam?

 • Anonim spune:

  Da pur si simplu nu ai pe unde sa te dai, iar apoi va intrebati de ce suntem in primele locuri la obezitate si ca nu facem sport

 • Bobo spune:

  Adevărat !

 • Ionel spune:

  Eu sunt unul dintre ei și ma doare… 🤣

 • Edy Stable spune:

  Noi nu avem unde sa ne dam cu nu avem parcuri sau trasee amenajte special pentru asa ceva….
  Iar dupaia altii spun ca tot noi nu facem miscare!!

 • Liliana spune:

  Să se interzică bicicletele și trotinetele electrice pe centru. Dommule primar luați masuri și cu poliția locală . Eu ies in fiecare seară cu nepotul pe centru și nu am văzut nici un polițist care sa patruleze, ba Intr o zi chiar am văzut 2 și i am urmărit să văd cum acționează. Știți cum, au ieșit din primărie însoțiți de portar, cu care au stare vb vreo 30 de min la ușă, apoi au traversat piata primăriei, au intrat la teatru unde au stat tot cam 30 de min, au ieșit din teatru și s au dus în gheretă lor de lângă primărie și nu au mai ieșit. Astfel își fac serviciul cei din PL

 • Adrian spune:

  Avem nevoie de trasee de biciclete, altfel vom continua sa facem asta!

 • Stefan spune:

  Justificarea că nu au spatii special amenajate e doar un pretext. Sunt un milion de alte locuri in Pitești unde te poți da cu bicicleta fara sa încurci pietonii și fata să mergi pe o roată, printre oameni în vârstă, așa cum făceau acum 10 minute în față la Filarmonica. O parte din biciclete blocau zona de trecere a pietonilor și altele făceau manevre riscanta.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441