NOR CURIER 930X122

crima

Video – Crima din Prundu. Percheziții în Ștefănești, la locuințele celor doi minori suspecți

În continuarea cercetărilor privind bărbatul găsit decedat în municipiul Pitești, s-a stabilit că cel în cauză, de 34 de ani, precum și celălalt bărbat identificat pe parcursul cercetărilor efectuate la fața locului, de 54 de ani, ar fi fost victimele unei agresiuni, în cursul nopții de 28 spre 29 septembrie 2021.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

În urma investigațiilor, a fost stabilit un cerc de persoane bănuite și au fost administrate probe, cercetările fiind desfășurate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie calificată și omor, conform art. 234 și 188 din Codul Penal.

Din probatoriul administrat, a fost solicitată și obținută autorizarea instanței pentru efectuarea a două percheziții, pe raza orașului Ștefănești, la locuințele persoanelor bănuite.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

 

Astfel, în dimineața zilei de 30 septembrie a.c., procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, dar și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș și specialiști criminaliști, au efectuat două percheziții pe raza orașului Ștefănești.

În urma acestora, au fost identificate și ridicate obiecte cu valoare probatorie, totodată fiind puse în executare două mandate de aducere emise pentru cele două persoane bănuite.

Reamintim că, în această după-amiază, cei doi suspecți, ambii minori, au fost aduși la locul crimei, în cartierul Prundu, pentru reconstituire. Subiectul pe larg, AICI: Crimă în Pitești. Video exclusiv cu suspecții și reconstituirea omorului.

În urma administrării probatoriului, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, cei doi, minori, de 17 și de 14 ani, ambii din Ștefănești, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie dispuse măsuri preventive.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90