SMART KIDS 930X122

asfalt

VIDEO: PRIMARUL DIN MIHĂEȘTI SE DECLARĂ „ÎNNEBUNIT” DUPĂ ASFALTAREA FĂCUTĂ PE IARBĂ

Scandalul asfaltării drumului comunal care traversează satul Văcarea din Mihăești, lucrare de mântuială făcută cu turnarea asfaltului direct peste iarbă, fără nicio pregătire prealabilă a terenului, despre care ePitesti.ro a scris deja în două rânduri, l-a perturbat pe primarul Gheorghe Matei.

Citiți și: Incredibil! O firmă și-a luat înapoi asfaltul proaspăt turnat

Edilul mărturisește că a „a înnebunit” când a aflat isprava pe care joi, împreună cu firma executantă, S.C. Drum Logistic, a pus-o  în cârca muncitorilor.

„Mass-media e grămadă pe noi!”

Citiți și: Pitești: Încep lucrările. O stradă de pământ ”va vedea” asfaltul

Dacă ieri spunea că, personal, le-a spus muncitorilor să oprească lucrarea și să plece (un aspect contrazis de consilierul local Sorin Ion Andrei, cel care a și filmat scenele halucinante cu muncitorii care împrăștiau asfaltul peste buruieni), astăzi, primarul și-a nuanțat explicațiile (VIDEO).

Vizibil deranjat că „Mass-media e grămadă pe noi”, edilul a avansat vineri și ipoteza potrivit căreia asfaltarea de mântuială ar fi fost făcută de șeful de lucrare „ca să mânărească repede oamenii”.

Localnicii au rămas și ei șocați de asfaltarea de pomină și se întreabă cine o să suporte paguba.

Amintim că ieri, primarul declara că a avut o conversaţie pe WhatsApp cu administratorul SC Drum Logistic, în care acesta ar  fi promis o „compensaţie” de 100 mp executați suplimentar pentru greşeala făcută.

„Nişte idioţi. Îmi pare rău că v-am pus în această situaţie. O să facem 100 de metri pătraţi în plus”, este mesajul pe care ni l-a redirecţionat primarul şi despre care spune că l-ar fi primit de la administrator.

 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570×90 MAIA