EcoMoto 930×122

incendii de vegetație

Video: Incendii uriașe în Grecia! Pompierii români se luptă cu flăcările, în condiții extreme

Ore de luptă cu flăcările, în condiții extreme.

Citiți și: Cum se pun oamenii singuri în pericol. Riscă amenzi usturătoare pentru acest lucru

IGSU anunță că încă de ieri și pe tot parcursul nopții, membrii modului național de stins incendii de pădure au acționat în sprijinul autorităților elene și a comunităților afectate, pentru lichidarea incendiului izbucnit în zona Penteli, din Nord-Estul Atenei.

În condiții extreme generate de vântul puternic și temperaturi ridicate, pompierii români au reușit protejarea și stingerea flăcărilor care amenințau aproximativ 50 de locuințe.

Citiți și: Proiect: Dai foc la pajişte şi intri la puşcărie

 

Totodată, echipajele operative au asigurat protejarea și stingerea focarelor extinse pe versanții din împrejurimi și care au cuprins o suprafață de peste 10 km pătrați.

Potrivit sursei citate, misiunile vor continua, prioritară fiind protejarea persoanelor și locuințelor aflate în calea flăcărilor.

Toate misiunile sunt efectuate sub coordonarea ofițerului elen, delegat în asistarea și buna desfășurare a întregii misiuni derulate, care stabilește zonele de intervenție ale modulului național specializat de stins incendii, transmite IGSU.

Momentan, la această misiune nu sunt și pompieri din cadrul ISU Argeș.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3