NOR CURIER 930X122

amenzi

Video – Majorat live. Distracție pe ritmuri orientale, în plină pandemie

Două persoane au fost amendate de către polițiștii argeșeni după ce au organizat o petrecere de majorat cu zeci de invitați, pe raza localității Dâmbovicioara. Una dintre persoanele amendate este chiar sărbătorita.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Polițiștii s-au autosesizat în urma unui live transmis pe Facebook de la evenimentul cu pricina.

 

Citiți și: Zi neagră pentru șoferi. Aproape 40 de filtre ale Poliției

Din imagini se poate observa cum tinerii petrecăreți se distrează pe ritmuri orientale, în ciuda pandemiei.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr s-au autosesizat, în urma unor imagini postate pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că, în data de 10 decembrie a.c., pe raza localității Dâmbovicioara, a fost organizat un eveniment privat (majorat), la care au participat mai multe persoane.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat organizatorii: o femeie de 45 de ani și o tânără de 18 ani, din Rucăr.

Acestea au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare de 3.000 de lei, conform Legii 55/2020, iar verificările continuă.”, transmite IPJ Argeș într-un comunicat de presă.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90