930×122 CAPRA 5

explozie

Video: Momentul exploziei de la baraca de fast-food. Un om fuge cu hainele fumegând

Update, 24 ianuarie, ora 14.32

Citiți și: Alertă! Urgență majoră: Explozie în Pitești!

Momentul exploziei de la baraca de fast-food a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă. O butelie aflată în interior a explodat, iar baraca a fost cuprinsă de flăcări.

 

Citiți și: Clipe agitate! Au avut loc noi cutremure

Din imagini se observă cum o persoană aflată în apropierea barăcii este prinsă în explozie. Ulterior, aceasta o ia la fugă, în timp ce din hainele sale iese fum. Apoi, persoana în cauză se întoarce din nou în fața barăcii, pentru a oferi ajutor celorlalte victime.

Un tată și fetița sa de 3 ani, aflați la geamul barăcii, sunt două dintre cele cinci victime care au ajuns la spital. Copilul a fost transportat seara trecută la spitalul Grigore Alexandrescu din București, cu arsuri grave.

Știrea inițială, 23 ianuarie, ora 17.32 – Fetiță de 3 ani, rănită grav într-o explozie!

O rulotă în care funcţiona un fast-food a sărit în aer, iar deflagraţia a fost urmată şi de un incendiu. Totul s-a întâmplat într-o localitate din Maramureș, informează observator.ro.

Cinci oameni au fost răniți, printre care și o fetiță de 3 ani și tatăl acesteia, în vârstă de 28 de ani.

Cei doi se aflau în fața rulotei și așteptau comanda. A fost momentul în care rulota a fost afectată de explozie, cel mai probabil din cauza unei butelii.

Victimele au ajuns la spitalul din Sighetu Marmației, cu arsuri grave.

Sursă video: Facebook Sonia Simionov 

Sursă foto: captură video Facebook Sonia Simionov 

Eurial 555 x222
New Profesional Consult 570×90