Donaris 930 x 122

explozie

Video: Momentul exploziei de la baraca de fast-food. Un om fuge cu hainele fumegând

Update, 24 ianuarie, ora 14.32

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

Momentul exploziei de la baraca de fast-food a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în zonă. O butelie aflată în interior a explodat, iar baraca a fost cuprinsă de flăcări.

 

Citiți și: Bărbat rănit, cu arsuri grave pe corp, după ce a explodat o butelie

Din imagini se observă cum o persoană aflată în apropierea barăcii este prinsă în explozie. Ulterior, aceasta o ia la fugă, în timp ce din hainele sale iese fum. Apoi, persoana în cauză se întoarce din nou în fața barăcii, pentru a oferi ajutor celorlalte victime.

Un tată și fetița sa de 3 ani, aflați la geamul barăcii, sunt două dintre cele cinci victime care au ajuns la spital. Copilul a fost transportat seara trecută la spitalul Grigore Alexandrescu din București, cu arsuri grave.

Știrea inițială, 23 ianuarie, ora 17.32 – Fetiță de 3 ani, rănită grav într-o explozie!

O rulotă în care funcţiona un fast-food a sărit în aer, iar deflagraţia a fost urmată şi de un incendiu. Totul s-a întâmplat într-o localitate din Maramureș, informează observator.ro.

Cinci oameni au fost răniți, printre care și o fetiță de 3 ani și tatăl acesteia, în vârstă de 28 de ani.

Cei doi se aflau în fața rulotei și așteptau comanda. A fost momentul în care rulota a fost afectată de explozie, cel mai probabil din cauza unei butelii.

Victimele au ajuns la spitalul din Sighetu Marmației, cu arsuri grave.

Sursă video: Facebook Sonia Simionov 

Sursă foto: captură video Facebook Sonia Simionov 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90