New Profesional Consult 930 x 122

decedat

Video – Persoană găsită moartă în apropierea Mănăstirii Slănic

Update, ora 21.06, IPJ Argeș transmite: „Astăzi, 03 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o zonă împădurită, de pe raza localității Berevoești, a fost găsit trupul unui bărbat.

Citiți și: Exclusiv! Nenorocire lângă Pitești! A murit

Spre zona indicată s-a deplasat echipa operativă, care a efectuat cercetarea la fața locului.

Întrucât zona este greu accesibilă, polițiștii au solicitat sprijinul salvamontiștilor, pentru ca trupul bărbatului să fie coborât, în vederea parcurgerii procedurilor legale.

Citiți și: Pitești. Nenorocire în Găvana! Găsit fără suflare

Din verificările preliminare, s-a stabilit faptul că trupul este al numitului Chirca Ion, de 46 de ani, plecat voluntar de la domiciliul său din localitatea Corbi, în cursul lunii noiembrie. Acesta va fi transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 20.47

În această seară Poliția Câmpulung a solicitat ajutorul salvamontiștilor argeșeni pentru recuperarea unei persoane decedate în apropierea Mănăstirii Slănic.

 

Potrivit Salvamont Argeș, ar fi vorba despre un bărbat. Acesta ar fi fost decedat de ceva vreme.

Bărbatul a fost găsit într-un loc izolat, în apropierea lăcașului de cult.

 

Pentru salvamontiști, accesul în acel loc a fost foarte dificil.

 

Operațiunea de recuperare a trupului neînsuflețit se află la această oră în derulare.

Bărbatul nu este încă identificat.

Sursă foto/ video: Salvamont Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90