930 x122 grota rece

animale

Video. Piteștean călcat de mascați! Incredibil ce îi făcea vecinului său!

Video. Piteștean călcat de mascați! Incredibil ce îi făcea vecinului său!

Citiți și: Percheziții extinse! Au fentat cu zeci de mii de €

În ziua de 14 iulie a.c., polițiștii Biroului Protecția Animalelor Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de „practicarea tirului pe animale domestice sau animale sălbatice captive”, conform art. 25 din Legea 205/2004 privind protecția animalelor.

Astfel, în baza autorizării din partea instanței, la primele ore ale dimineții, polițiștii, împreună cu luptărori ai Serviciului Acțiuni Speciale Argeș, un lucrător din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș și un technician criminalist din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș au efectuat o percheziție la domiciliul unui bărbat de 37 de ani, din Pitești.

Citiți și: Mascații au dat buzna: Au trăit coșmarul vieții! Obligate să ,,producă”

Video. Piteștean călcat de mascați! Incredibil ce îi făcea vecinului său!

Din cercetări s-a stabilit că în perioada ianuarie-iunie 2023, cel în cauză ar fi utilizat în mod repetat un pistol de tip airsoft și petarde asupra câinilor vecinului său.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate un pistol de tip airsoft cu bile din plastic aferente și o butelie cu gaz, 2 cutii articole pirotehnice tip petarde fiecare având câte 20 bucăti și 190 articole pirotehnice tip petarde categoria F2, precum și alte mijloace de probă.

Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurăilor în care faptele au fost săvârșite și luarea măsurilor legale care se impun.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3