Donaris 930 x 122

donare sange

Video – Polițiștii argeșeni au donat sânge și plasmă pentru semenii lor

Având în vedere campania Ministerului Afacerilor Interne „Pentru ca alții să trăiască, donează plasmă!”, polițiștii, alături de alte structuri ale ministerului, au donat, astăzi, 25 octombrie, sânge și plasmă, la Centrul Județean de Transfuzii Sanguine.

Citiți și: Zeci de poliţişti argeşeni au donat sânge şi plasmă

Nu este prima acțiune de acest gen a polițiștilor argeșeni în această perioadă dificilă pentru toată lumea, în care solidaritatea, dar mai ales responsabilitatea, atât individuală, cât și socială pot face diferența.

 

În aceste momente de cumpănă, îndemnăm toți cetățenii care se încadrează în cerințele donării de sânge și plasmă, să se adreseze Centrului de Donare și Transfuzie Sanguină Pitești, din str. Negru Vodă nr. 43.

Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați suferit, ați luptat și ați învins în lupta cu COVID-19.

Ne adresăm vouă, tuturor celor care ați trecut prin momente cumplite și ați simțit pe propria piele ce înseamnă acest virus groaznic.

Ne adresăm vouă și vă rugăm să-i ajutați și pe cei care duc în aceste zile crunta bătălie de a rămâne în viață. Plasma le-ar fi de mare ajutor și doar voi, cei care v-ați făcut bine, puteți dona.

Vă rugăm să contactați cel mai apropiat centru de transfuzie sanguină și donați plasmă sau sânge. O oră din viața voastră, poate salva o viață!

Pentru programarea la donare, precum și pentru verificarea condițiilor de donare, puteți folosi și aplicația Donorium, ce poate fi descărcată gratuit de la link-ul: https://www.donorium.ro/descarca .

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441