EcoMoto 930×122

donare sange

Polițiștii argeșeni au donat sânge pentru a ajuta bolnavii aflați în suferință

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni s-au mobilizat, din nou, și au donat, astăzi, sânge, pentru cei aflați în suferință.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

 

Participarea la această acţiune a fost benevolă, poliţiştii înţelegând că în acest mod pot salva viaţa unui copil, a unui părinte, pot salva viaţa victimelor accidentelor de circulaţie ori a altor întâmplări nefericite.

Citiți și: Lebăda neînfricată a sfidat polițiștii la intrarea în Pitești

Gestul poliţiştilor vine ca un îndemn adresat comunităţii, de a se alătura lor, în misiunea de a salva vieți, printr-un gest atât de simplu, dar de importanță vitală.

Nevoia de sânge a spitalelor rămâne constantă şi de aceea este bine  să donăm cu regularitate, dacă îndeplinim toate condiţiile pentru a deveni donatori.

„Îndemnăm toți cetățenii care se încadrează în cerințele donării de sânge, să se adreseze centrelor de donare și transfuzie sanguină din județ.

Pentru programarea la donare, precum și pentru verificarea condițiilor de donare, puteți folosi și aplicația Donorium, ce poate fi descărcată gratuit de la link-ul: https://www.donorium.ro/descarcatra”, transmite IPJ Argeș.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3