930×122 POSADA 5

donare plasma

Zeci de poliţişti argeşeni au donat sânge şi plasmă

Zeci de poliţişti argeşeni au donat sânge şi plasmă, în cadrul unei ample campanii care s-a desfăşurat pe parcursul lunii martie.

Citiți și: Argeș: Sute de apeluri la 112 în weekendul de 1 Mai

Ținând seama de recomandările specialiștilor, au putut dona sânge numai polițiștii care nu se încadrează în grupele de risc privind infectarea cu virusul Sars-Cov 2 (nu desfășoară activități directe cu publicul și îndeplinesc restul cerințelor curente pentru donarea de sânge). De asemenea, cei care au trecut prin această afecțiune, au donat plasmă.

 

Citiți și: Emoţii pentru poliţiştii de mâine. Astăzi au examen, probă scrisă

 

„În contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române (25 martie – Buna Vestire), ne-am dorit să aducem o veste bună celor aflați în suferință, oferind sângele nostru. Prin acest gest, ne dorim să demonstrăm împreună că viața are prioritate, indiferent de situație. În aceste momente de cumpănă, îndemnăm toți cetățenii care se încadrează în cerințele donării de sânge, să se adreseze Centrului de Donare și Transfuzie Sanguină Pitești, din str. Negru Vodă nr. 43.

 

 

Pentru programarea la donare, precum și pentru verificarea condițiilor de donare, puteți folosi și aplicația Donorium, ce poate fi descărcată gratuit de la link-ul: https://www.donorium.ro/descarca„, este mesajul transmis de IPJ Argeş.

 

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3