NOR CURIER 930X122

donare plasma

Zeci de poliţişti argeşeni au donat sânge şi plasmă

Zeci de poliţişti argeşeni au donat sânge şi plasmă, în cadrul unei ample campanii care s-a desfăşurat pe parcursul lunii martie.

Citiți și: Polițiști de la Rutieră, condamnați să dea înapoi brânza luată ca șpagă

Ținând seama de recomandările specialiștilor, au putut dona sânge numai polițiștii care nu se încadrează în grupele de risc privind infectarea cu virusul Sars-Cov 2 (nu desfășoară activități directe cu publicul și îndeplinesc restul cerințelor curente pentru donarea de sânge). De asemenea, cei care au trecut prin această afecțiune, au donat plasmă.

 

Citiți și: Lebăda neînfricată a sfidat polițiștii la intrarea în Pitești

 

„În contextul sărbătoririi Zilei Poliției Române (25 martie – Buna Vestire), ne-am dorit să aducem o veste bună celor aflați în suferință, oferind sângele nostru. Prin acest gest, ne dorim să demonstrăm împreună că viața are prioritate, indiferent de situație. În aceste momente de cumpănă, îndemnăm toți cetățenii care se încadrează în cerințele donării de sânge, să se adreseze Centrului de Donare și Transfuzie Sanguină Pitești, din str. Negru Vodă nr. 43.

 

 

Pentru programarea la donare, precum și pentru verificarea condițiilor de donare, puteți folosi și aplicația Donorium, ce poate fi descărcată gratuit de la link-ul: https://www.donorium.ro/descarca„, este mesajul transmis de IPJ Argeş.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90