New Profesional Consult 930 x 122

transport

VIDEO: TRUCK&BUS – TRANSPORTURILE DE PERSOANE ŞI CELE DE MARFĂ, LA CONTROL

Maşinile de transport public de persoane şi cele de transport marfă sunt verificate în această săptămână, în trafic, în cadrul unei acțiuni numite Truck&Bus, desfăşurată simultan în toate statele membre ale UE, pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Citiți și: Şoferii care nu plătesc taxele rutiere vor fi urmăriţi

Operaţiunea se desfăşoară în perioada 12 -18 octombrie, în cadrul Calendarului Operaţiunilor TISPOL și vizează reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și de către transportatorii de marfă.

 

Citiți și: Argeş: Transport ilegal depistat de poliţişti, firmă amendată

 

Activitățile vizează depistarea transporturilor ilicite de mărfuri şi persoane, prevenirea conducerii vehiculelor sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, purtarea centurii de siguranţă, respectarea perioadelor de conducere şi de odihnă, a dimensiunilor de masă şi gabarit, deţinerea certificatului de competenţă profesională şi a documentelor de transport, a inspecţiei tehnice periodice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa, explică:

 

 

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441