NOR CURIER 930X122

transport

VIDEO: TRUCK&BUS – TRANSPORTURILE DE PERSOANE ŞI CELE DE MARFĂ, LA CONTROL

Maşinile de transport public de persoane şi cele de transport marfă sunt verificate în această săptămână, în trafic, în cadrul unei acțiuni numite Truck&Bus, desfăşurată simultan în toate statele membre ale UE, pentru prevenirea accidentelor rutiere grave.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Operaţiunea se desfăşoară în perioada 12 -18 octombrie, în cadrul Calendarului Operaţiunilor TISPOL și vizează reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și de către transportatorii de marfă.

 

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

 

Activitățile vizează depistarea transporturilor ilicite de mărfuri şi persoane, prevenirea conducerii vehiculelor sub influenţa alcoolului sau a drogurilor, purtarea centurii de siguranţă, respectarea perioadelor de conducere şi de odihnă, a dimensiunilor de masă şi gabarit, deţinerea certificatului de competenţă profesională şi a documentelor de transport, a inspecţiei tehnice periodice.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, Florin Popa, explică:

 

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3