New Profesional Consult 930 x 122

băut

(VIDEO) ULTRAJ. POLIȚIST TÂRÂT CU MAȘINA DE UN ȘOFER RUPT DE BEAT

Un polițist de la Secția Rurală Domnești ar fi fost luat târâș cu mașina de un șofer pe care îl oprise la un control de rutină. Incidentul a avut loc pe 25 decembrie 2019, în prima zi de Crăciun, ne-a informat cu puțin timp în urmă Biroul de presă al Poliției Argeș.

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

Echipajul de poliție l-a oprit pe șofer în trafic pe DC 229, în comuna Pietroșani, potrivit sursei citate.

„La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat de 51 de ani din localitate, iar în urma testării cu aparatul etilotest acesta a afișat o valoare mai mare de 1 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

În timpul verificărilor, șoferul s-a deplasat la autoturism şi a demarat, iar la punerea în mișcare unul dintre agenții de poliție s-a prins de autoturism, dar conducătorul auto a continuat deplasarea. La mică distanță autoturismul a fost oprit, iar șoferul a fost imobilizat și ulterior condus la sediul Poliției.

După recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și administrarea probatoriului, în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și ultraj, în prezent cercetările desfășurându-se de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș”, transmite Biroul de presă al Poliției Județene.

Astăzi bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Pe de altă parte, ieri, 26 decembrie 2019, polițiștii Secției 1 din Pitești au fost solicitați să intervină pentru aplanarea unui scandal la un bloc de pe strada Depozitelor. Un bărbat „ar fi lovit ușa de la intrarea într-un apartament și ar fi proferat injurii, expresii vulgare și amenințări cu acte de violență, deranjând liniștea”, anunță Biroul de presă al Poliției Argeș.

Polițiștii i-au găsit în fața blocului atât pe individul agresiv, cât și pe alți doi bărbați și o femeie. Unul dintre bărbați a refuzat să se legitimeze, informează sursa citată.

În momentul în care polițiștii au vrut să îl ducă la secție, individul ar fi devenit agresiv verbal și fizic, „motiv pentru care a fost imobilizat, încătușat și dus la sediul Poliției”, acolo unde bărbatul ar fi continuat să fie agresiv și l-ar fi lovit pe unul dintre polițiști.

A fost deschis dosar penal pentru distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj.

Cercetarile au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești. În urma administrării probatoriului, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispusă o măsură preventivă.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90