930×122 CAPRA 5

accident

(VIDEO) UPDATE: IMPACT VIOLENT. MAȘINĂ RĂSTURNATĂ, PERSOANE RĂNITE

(UPDATE ORA 16:15): La locul evenimentului a intervenit și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Doar bărbatul de 25 de ani a fost transportat la spital (a suferit un traumatism cranio-cerebral, cu plagă tăiată). Celelalte două victime au primit îngrijiri medicale la fața locului și au refuzat transportul la spital, ne informează ISU Argeș.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

(UPDATE ORA 16): Accident, persoane rănite. „Un bărbat de 25 de ani din Topoloveni, care conducea un autoturism pe DJ 702 G, în Căteasca, într-o intersecție semnalizată, nu a acordat prioritate de trecere și a lovit un autoturism, condus de o femeie de 45 de ani din Stolnici, care circula pe DC 100.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

În urma accidentului, șoferii și pasagerul, de 43 de ani, din al doilea autoturism, tot din Stolnici, au fost răniți ușor.

Polițiștii Formatiunii Rutiere Topoloveni fac cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc accidentul și pentru luarea măsurilor legale care se impun”, transmite Biroul de presă al Poliției Județene.

Un accident rutier s-a produs în urmă cu puțin timp pe raza satului Coșeri din comuna Căteasca. Două autoturisme au fost implicate în accident, informează Biroul de presă al Poliției Argeș. Trei persoane ar fi rănite, dar nu grav, potrivit sursei citate.

La fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri cu o autospecială de intervenție și două echipaje cu ambulanțe SMURD (una de prim ajutor calificat și o alta de terapie intensivă mobilă). Vom reveni cu amănunte. (Sursă foto și video: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90