NOR CURIER 930X122

accident

Video: Accident cu motociclist în Piteşti

UPDATE ORA 13.45: Accident cu motociclist în Piteşti. „Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un bărbat de 31 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism din direcția b-dul Petrochimistilor către Calea Craiovei, în împrejurări ce vor fi stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un motociclu, condus de un tânăr de 19 ani, din Cocu, dinspre Calea Craiovei către b-dul Petrochimiştilor, pe pista pentru biciclete.

Citiți și: Țeapă pentru o firmă de asigurări: Au înscenat un accident rutier și au cerut bani

În urma impactului, conducătorul motociclului a fost rănit și transportat la spital. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, precizează IPJ Argeş.

 

Citiți și: Accident pe cel mai periculos drum: Un autotren „dezmembrat”!

 

UPDATE ORA 12.15:  „Victima, tânăr cu vârsta de 19 ani, acuza dureri la piciorul drept și s-a lovit la coloană. Paramedicii SMURD i-au acordat îngrijiri medicale și l-au transportat ulterior la spital”, a transmis ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială – ora 11.34

Un eveniment rutier produs între o motocicletă și un autoturism a avut loc, în jurul orei 11, pe varianta Prundu – Craiovei, în municipiul Pitești. Din primele informaţii, motociclistul este conștient.

 

 

Intervin paramedicii SMURD de la Detașamentul de Pompieri Pitești. Poliţiştii rutieri au fost, de asemenea, sesizaţi cu privire la eveniment.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3